De eerste eigenschap van stijl is helderheid
Aristoteles

Over

Creatief, betrokken, enthousiast, ondernemend en een echte netwerker. Dat is waar ik, Jacqueline Stokman, graag voor sta.

Na mijn studie aan de HES in Amsterdam werkte ik bij organisaties in zowel de commerciële als de non-profitsector. Ik heb brede ervaring met het aansturen van teams, campagnemanagement, interim (verander)management of projectmanagement.

Naast management-opdrachten is het tevens mogelijk om JSCA in te zetten op projectbasis, bijvoorbeeld op onderdelen van campagnes, bij het omzetten van ideeën naar concrete proposities of bij het realiseren van verschillende communicatie-instrumenten als websites, informatiemateriaal, social media-aanpak en deelname aan evenementen, festivals en beurzen.

JSCA maakt deel uit van een netwerk met marketingspecialisten, communicatie-experts,  onlineprofessionals en vormgevers. Daarmee liggen vele expertises binnen handbereik.

Flexibiliteit en diversiteit maken altijd onderdeel uit van de gekozen en de onderscheidende kracht. Een breed palet aan mogelijkheden bied ik u graag aan.Waarmee mag ik u helpen?


Neem contact met mij op!