De eerste eigenschap van stijl is helderheid
Aristoteles

‘Leven = meervoud van lef’

Gepost op 10 september 2013 door jscadmin

Het leven gaat over verandering en over in beweging blijven, dat geldt voor alle terreinen in ons leven. Het begeleiden van mensen met ontwikkelingsvragen in hun loopbaan en/of persoonlijk leven, is voor mij een dagelijkse bron van inspiratie.

Om te leven naar je verlangens, het lef om te veranderen, is moed nodig. Mensen SONY DSCondersteunen in dit proces, het vertrouwen krijgen en even mee mogen lopen, blijft voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring.

Mijn werkwijze kenmerkt zich als doelgericht, menselijk, soms wat confronterend en vooral met oog voor de mens in zijn/haar ontwikkeling.

Korte gesprekken, persoonlijk of telefonisch, die zorgen voor de gewenste stap in de eigen ontwikkeling. Ik maak gebruik van verschillende methoden zoals Life coaching, NLP, oplosssingsgericht werken, Systemische opstellingen en Transactionele Analyse.

Door al mijn ervaringen in de personele dienstverlening, heb ik inzicht kunnen ontwikkelen in wat mensen beweegt totdat ze op de juiste positie terecht komenĀ  en in hun eigen persoonlijke kracht staan.